среда, 10. септембар 2014.

СРС ВШ наступа на листи СП у изборним јединицама 7, 8 и 9 за НСРС!






Српска радикална странка др Војислав Шешељ, на изборним јединицима 7, 8 и 9 за НСРС, наступа у коалицији са СП и то на листи те странке, ради многобројних проблема у којима се нашла наша странка у претходном периоду.
 
Подсјећамо да је ријеч о високом степену унутарстраначке демократије, која је омогућила нашим кандидатима да наступе у коалицији са поменутом странком, а све је одобрено од стране лидера странке др Војислава 
Шешеља и замјеника предсједника странке Немање Шаровића.
 
У наредних мјесец дана покушаћемо да на најбољи начин представимо програм наше странке и да се српски радикали врате у НСРС, гдје ће моћи бранити интересе Републике Српске и свог народа. Очекујемо и долазак високих функционера наше странке и наше браће из Србије са којима смо већ радили многобројне кампање у Републици Српској.
 
Обзиром да наш општински одбор се налази у склопу изборне јединице 8 за НСРС, у наредном периоду углавном бићемо фокусирани на наше кандидате са те регије. На листи коалиције СРС др Војислав Шешељ и СП, на изборној јединици 8 за НСРС, налази се 9 кандидата од чега су 3 кандидата Српске радикалне странке др Војислав Шешељ. 

Под редним бројем 1, као носилац листе налази се члан Централне отаџбинске управе Српске радикалне странке, члан Извршног одбора, предсједник општинског одбора Источно Ново Сарајево и актуелни предсједник скупштине општине Источно Ново Сарајево, ДЕЈАН ШАНТИЋ. 

Под редним бројем 8, налази се потпредсједник општинског одбора ИНС, кандидат наше странке за народног посланика и 2010 године и некадашњи одборник из општине Источни Стари Град, САНДРА НИКОЛИЋ и под редним бројем 9, потпредсједник општинског одбора Источна Илиџа, БРАНКО МАРКОВИЋ.
 
Иза кандидатуре наша 3 члана стоји свих 8 општинских одбора са наше регије и многобројни истакнути чланови наше странке, од којих су поједини и чланови ЦОУ и Извршног одбора - Миленко Тодоровић, Бранислав Благојевић, Миломир Ећимовић, Жељко Нинковић, Новак Станишић, Бојан Тошић, Анђелко Шендер, Данка Милетић, Адријана Планојевић и још многобројни други, годинама уназад познати чланови Српске радикалне странке др Војислав Шешељ који су са успјехом досљедно спроводили политику наше странке и водили рачуна о заштити интереса нашег народа.
 
Позивамо вас да нам помогнете да се вратимо у НСРС и да подржите наша 3 кандидата и повратак Српске радикалне странке др Војислав Шешељ у скупштинске клупе.
 
РАДИКАЛНО ЗА НАШ НАРОД, ЗА НАШУ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ И ЗА НАШЕГ ЛИДЕРА ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА!

Нема коментара:

Постави коментар