петак, 13. фебруар 2015.

SRS u Bijeljini obilježila krsnu slavu



Srpska radikalna stranka /SRS/ obilježila je danas krsnu slavu Sveta tri jerarha u Bijeljini uz poruku stranačkog lidera Dragana Đurđevića da će srpski radikali nastaviti da podržavaju svaku ideju i snagu koja doprinosi očuvanju i razvoju Republike Srpske.
"Srpski radikali u narednom periodu žele da grade jedinstvo sa svim srpskim političkim stranakama, isključujući one stranke koje se zalažu za to da Republika Srpska nestane", rekao je Đurđević novinarima i posebno izdvojio dobru saradnju sa SNSD-om, SDS-om, DNS-om i SP.
On je rekao da SRS učešćem u lokalnoj i republičkoj vlasti pokazuje da ima širinu i da ima prijatelje u svim političkim strankama kojima je cilj očuvanje i napredak Republike Srpske.
"Zadovoljstvo nam je što smo prošle godine vratili parlamentarni status i što SRS ima dva poslanika u Narodnoj skupštini, a srpski radikali će sigurno nastaviti da grade jedinstvo u Srpskoj i opravdaće ukazano povjerenje građana", poručio je Đurđević.
Svečanosti u Bijeljini prisustvovalo je više od 400 zvanica među kojima su bili i predstavnici svih srpskih političkih stranaka u Republici Srpskoj.

Нема коментара:

Постави коментар