четвртак, 2. октобар 2014.

Сраман прилог БН телевизије!


Обзиром на сраман прилог на ТВ БН и на изнесене лажи, од стране представника СДС- а, желимо на овај начин да упознамо јавност о свим детаљима инцидента који се догодио.
Прије свега, напоменућемо да нас нико није контактирао ни са ТВ БН, ни са портала Фронтал, нити било којег другог медија.

Нетачни су наводи да је било ко од активиста СДС нападнут и да је било ко од њих угрожен. То се чак види и из изјаве оне дјевојке, која каже да им је речено да се одмакну од пункта. Оно што као странка, не желимо и нећемо да бранимо, је чињеница да је оштећен пункт СДС и ништа више од тога. А сада о ономе сто је претходило уништавању пункта.
Интернет рат, како га називају на ТВ БН, је рат на фб и то испровоциран од стране неколико балвана из СДС. Није ни Трапара чист у том рату, али препуцавање на фб - не може бити оправдање за оно сто се догодило.
ТВ БН, је сакрила неколико веома битних детаља. У полицијском извјештају се не спомиње, јер се није ни десило, угрожавање нечијих живота, већ само остећење туђе ствари. Друго, не говори се о томе да је пункт био постављен само 10м од куће Далибора Трапаре, на мјесту гдје готово и да нема пролазника и то само са циљем да дође до инцидента. На том пункту, поред 3 дјевојке, налазило се и око 5 чланова СДС, међу којима и пар одборника СДС и пар навијача Славије. Мало превише за пункт, зар не? 
 Далибор Трапара је изашао и замолио дотичне да се одмакну од куће и да упозоре своје интернет балване, да престану са лажима на фб, а који се односе на његов хуманитарни рад на Косову и Метохији. Након тога усљедио је физички насртај на Трапару, од стране одборника СДС уз гнусне псовке упућене Трапари са циљем да дође до инцидента. Трапарина мајка је једна од првих жртава овог рата, која је и погинула на том мјесту, а што је дотични одлично знао. Да је Трапара први нападнут и да је вријеђан на најпримитивнији начин, може потврдити мноштво свједока који су се затекли - махом комшија. 
Тек након свих тих радњи, испланираних од стране СДС и њених чланова, дошло је до уништавња њиховог пункта и само тога.
О именима дотичних одборника и чланова СДС, намјерно не говоримо, док год се не заврше одређене радње које ће наша странка предузети у наредном периоду.
Ово вам је јасан доказ шта су све спремни урадити и Тадић и Ковач и сви остали из СДС. Трапара никад у животу није имао ни најмањи прекршај, а за многе из те странке, па и одређене виновнике свих ових инцидената се то не може реци.
Српска радикална странка др Војислав Шешељ, сигурно ће овај слуцај и сваки наредни довести до краја, а пропала ТВ БН и остали, могу слободно и даље ширити лажи по диктату тог истог СДС.

Нема коментара:

Постави коментар