четвртак, 2. октобар 2014.

ПРЕДИЗБОРНА ТРИБИНА СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ПАРИЈЕ И СРС „ДР ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ“

У Спортској дворани „Невесињка“ вечерас  је одржана заједничка трибина Социјалистичке партије РС и Српске радикалне странке „ Др Војислав Шешељ“ . Представници  двије партије су објаснили  да је разлог њиховог удруживања за Опште изборе у изборним јединицама  седам, осам и девет борба за интересе Републике Српске и њених грађана.
Лидер Социјалистичке партије Петар Ђокић рекао је да социјалисти желе снажну и праведну Републику Српску предвођену одговорном влашћу. Нагласио је да су Невесињци својом храброшћу задивили и задужили РС и да та њихова жртва не смије бити заборављена.
-          У протеклих двадесет година Социјалистичка партија стално промовише социјалну улогу државе, помоћ пензионерима и борачким категоријама и чини напоре за смањење незапослености   – истакао је Ђокић.
Носилац листе Социјалистичке партије за НС РС за Изборну јединицу девет Момчило Вукотић рекао је да  се социјалисти и радикали  више од двије деценије боре за  социјалну правду, солидарност и одговорну власт и од тих циљева  неће одустатио ни након октобарских  избора.
Посланички кандидат Драган Ристић рекао је да су идеолошке разлике социјалиста и радикала у сјенци оного што их спаја наводећи да су то патриотска и национална осјећања и љубав према Србији и Русији. Нагласио је да ће овај политички субјект  показати да се скромном и достојанственом кампањом може остварити побједа у Невесињу.
 Предсједник Општинског одбора СП Невесиње Огњен Куљић изразио је очекивање да ће  преко листе Социјалистичке партије  Невесиње  добити два посланичка мјеста у НС РС.
Подршку  заједничком наступу социјалиста и радикала на вечерашњој трибини дали су замјеник предсједника СРС „Др Војислав Шешељ“ Немања Шаровић и генерал Божидар Делић.



Нема коментара:

Постави коментар