четвртак, 30. април 2015.

Шешељ за председника!Обавјештавамо све чланове и симпатизере да је Градски одбор Српске радикалне странке Бијељина на својој сједници одржаној 30. априла 2015. године донио једногласну Одлуку да за предсједника Српске радикалне странке предложи проф. др Војислава Шешеља.
Миленко Митровић предсједник Градског одбора, образлажући приједлог Одлуке, навео је Шешељеву истинску борбу за српске националне интересе као и његову истрајност и принципијелност у вођењу националне политике. Даље наводећи и остале његове врлине вође, упорног и марљивог човјека који истински воли свој народ и своју отаџбину. Управо Шешељев рад и доследна борба, опредјелила је Градски одбор за једногласну подршку, да се за предсједника Странке предложи проф. др Војислав Шешељ.
Сигурни смо да ће избор Војислава Шешеља за предсједника Странке на Деветом отаџбинском конгресу учврстити и ујединити све српске патриоте у јединству за очување и напредак Републике Српске и Србије, одбрану Косова и Метохије као и ослобођење Републике Српске Крајине.
Уједно овим путем обавјештавамо све грађане Републике Српске да је у току акција прикупљања потписа „НАРОДНЕ ПЕТИЦИЈЕ ПРОТИВ ИСПОРУКЕ ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА У ЗЛОГЛАСНИ ХАШКИ ТРИБУНАЛ“. Петиција може да се потпише у просторијама Српске радикалне странке као и на јавним мјестима гдје је организовано прикупљање потписа. Потпис на ову Петицију, је борба за заштиту основних људских права, као цивилизацијске тековине Повеље Уједињених нација, која их штити а коју Хашки трибунал упорно крши.

Нема коментара:

Постави коментар