недеља, 28. јун 2015.

ВИДОВДАНСКА БУКТИЊА СРПСКОГ РАДИКАЛИЗМА



Српска радикална странка одржала је данас на Тргу републике протестни митинг под називом „Видовданска буктиња српског радикализма“.
Присутнима су се обратили функционери Српске радикалне странке Миљан Дамјановић, Милорад Мирчић, Добросав Добрић, Ђурађ Јакшић, генерал Божидар Делић, Вјерица Радета, Немања Шаровић и председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ, са јасном поруком да је рок трајања Вучићевог напредњачког режима истекао.
„Овај слугерањски режим верно служи највећим непријатељима српског народа. Од кад су они дошли на власт, стање у Србији је све горе, економска криза је све дубља, расту дугови и незапосленост, у Србији је све више гладних“, рекао је др Војислав Шешељ и поручио напредњацима да је доста додворавања Западу и да морају престати да  срљају даље у издају и погубну политику, поново нагласивши да Вучић нема право да иде у Сребреницу.
„Постоји једна велика снага у српском народу, политичка снага која је неподмитљива, непокорна и не сагиње главу ни пред ким. Постоје људи у Србији који су способни, марљиви и предани борби за српске националне интересе. Те људе окупља Српска радикална странка, која је спремна да се стави у службу народа и државе и окупи око себе све патриотске снаге,“ рекао је проф. др Војислав Шешељ и повео окупљене у протестну шетњу центром града, уз поруку да је данас, на највећи српски празник, Видовдан, симболично упаљена бакља српског радикализма, која се неће гасити све док српски радикали вољом народа не дођу на власт у Србији.




Нема коментара:

Постави коментар